UPDATE / nieuwsbrief november 2015
 

Beste,

Een oplevende woningmarkt, een open bieb, jubilerend fruit en een makelaar die van kleur verschiet... Lees snel verder!

 

Deze keer:

 

A la Carte promotie voor VinkeVeld

In opdracht van Bolton Ontwikkeling verzorgde TWEED de promotie van nieuwbouwproject VinkeVeld à la Carte in Vinkeveen. Het plan, dat onderdeel uitmaakt van de wijk VinkeVeld, bestaat uit 23 vrijstaande, geschakelde en 2-onder-1-kap woningen. De woningen worden alle aangeboden in het à la Carte concept van Bolton dat zeer veel keuzemogelijkheden biedt aan kopers. TWEED ontwikkelde (in recordtijd) o.a. de projectstijl, een sfeerbrochure/magazine, 3 inspiratiebrochures vol plattegronden en een folder.

meer over dit project >
meer over deze opdracht >

Beleidsplan 2015-2020 Bibliotheek AVV

In samenwerking met tekstschrijver/redacteur Marlous van Merkenstein realiseerde TWEED het beleidsplan 2015-2020 voor de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen. Geen uitgebreid rapport maar een vouwblad van A2-formaat, gevouwen naar A4. Zo doet de bibliotheek (met knipoog) geen boekje maar een vouwblad open over ‘De Bibliotheek als kennis- en informatieplatform van een lerende gemeenschap’.


Feestje: 10 jaar De Zoete Appel

Woensdag 16 september vierde de Amsterdamse diëtistenpraktijk ‘De Zoete Appel’ haar 10-jarig jubileum met een seminar voor vakgenoten. 10 jaar geleden mocht TWEED het logo van De Zoete Appel ontwikkelen. Nu werd TWEED aan het werk gezet voor o.a. het jubileum-logo, digitale uitnodigingen (in samenwerking met het eveneens 10-jarige Netsquare), een nieuwe bedrijfsfolder én koelkastmagneetjes. Gefeliciteerd De Zoete Appel!


Makelaardij Witte van geel naar blauw

In opdracht van Makelaardij Witte uit Vinkeveen ontwikkelde TWEED een nieuwe huisstijl. Wat begon met een verzoek om alternatieven voor de gele huisstijlkleur eindigde met een complete restyling van het logo. Het bestaande logo bleef herkenbaar maar is sterk vereenvoudigd (less is more). De weliswaar herkenbare maar weinig praktische kleur geel werd vervangen door een turkooisblauwe kleur. Ook het lettertype en het huisstijldrukwerk werden in de restyling meegenomen. De nieuwe huisstijl zal de komende tijd stapsgewijs worden doorgevoerd.

 
Deze UPDATE is verzonden
met de nieuwsbrief module van

TWEED online & offline design
Cliffordweg 50
3646 AH Waverveen
06 31920768
www.tweed.nl

PPRZZ cms / websites
www.pprzz.nl
aanmelden