UPDATE / september 2011
 

Beste,

Onze vorige nieuwsbrief is al weer even geleden. Niet dat er niets te melden was... integendeel! In april van dit jaar vierden we ons 25 jarig jubileum; o.a. met een nieuwe website. Nu doen we het nog eens dunnetjes over met een nieuwsbrief nieuwe stijl: de eerste TWEED UPDATE. Oordeel zelf!

 

Deze keer:

 
Meer over dit project

Promotiecampagne De Florijn, Zegveld

Woensdag 21 september is de verkoop gestart van nieuwbouwproject De Florijn in Zegveld. TWEED verzorgde in opdracht van Bolton Projectontwikkeling uit Woerden de promotiecampagne o.a. bestaande uit de ontwikkeling van een projectnaam en -stijl, een locatiedoek, een brochure/magazine, diverse advertenties, presentatiepanelen, een beeldfilm en uiteraard een uitgebreide website op basis van pprzz®vastgoed.

Weblog EvaGoesUSA

Eva Straver doet stoer en gaat een jaartje High School doen in Amerika. Ze is terechtgekomen in Columbus, Ohio. Op de speciaal voor dit doel door TWEED gemaakte (en gesponsorde) weblog EvaGoesUSA doet Eva uitgebreid verslag van haar avonturen aan de andere kant van de oceaan. Met behulp van pprzz® is dat een fluitje van een (dollar)cent. Ze kan zelfs iedereen die zich aangemeld heeft een nieuwsbrief sturen! Ja, ongeveer zoiets als deze. Stoer hè!

Meer over deze opdracht
Meer over dit project

Campagne Unacle 2.0

In IT-land zijn nieuwe releases niets bijzonders. Behalve als het de nieuwe release van een compleet bedrijf betreft! Voor Unacle uit Nieuwegein ontwikkelde TWEED een nieuwe huisstijl en website en verzorgde de campagne rond de lancering van Unacle 2.0. Relaties werden uitgenodigd door middel van een gepersonaliseerde kaart. Na aanmelding via een tijdelijke webpagina kreeg men een pdf met persoonlijke QR-code waarmee men op een eveneens persoonlijke countdown-pagina terecht kwam. Het aftellen kwam tot een climax tijdens de loungeparty waar de Unacle 2.0 huisstijl – en dus ook de (state-of-the-art pprzz®premium) website – werden onthuld.


Bedrijfskleding Eterno Terrazzo

Voor Eterno Terrazzo uit Almere verzorgde TWEED de bedrijfskleding in verschillende uitvoeringen: t-shirts met korte en met lange mouwen, polo’s en sweaters. Ze zijn er in licht- en donkergroen en uiteraard is de bedrukking daarop aangepast. Op de borst een bescheiden logo, op de rug iets minder bescheiden.

Promotiecampagne De Stelling III

Ondanks de malaise op de huizenmarkt dreigt De Stelling III, in navolging van De Stelling I en II, een groot succes te worden. Vooral omdat het een fantastisch plan is uiteraard, maar een goede promotiecampagne door TWEED wil ook best helpen: voor de drie verschillende woningtypen zijn aparte brochures gerealiseerd plus een verzamelmap, diverse advertenties, spandoeken en driehoekborden in de straten in de aanloop naar de start verkoop. Ook de website (pprzz®vastgoed) kreeg weer een flinke update.

Meer over deze opdracht
Meer over dit project

Website en gevelaankleding MTC Mijdrecht

Voor Medisch Trainings Centrum Mijdrecht ontwikkelde TWEED – na een geruisloze restyling van de huisstijl – tevens een nieuwe website op basis van pprzz®light. Daarnaast verzorgde TWEED de aankleding van de (vooral glazen) gevel van de nieuwe, tweede vestiging in Mijdrecht. Het werd een doorlopende horizontale baan in heldere blauwe kleuren waarop behalve de huisstijl ook de belangrijkste informatie getoond wordt. De glazen entreedeuren bleven verder helder, maar de overige glazen delen werden met etsfolie geplakt vanwege de behoefte aan privacy in de erachter liggende behandelkamers.

 
Deze UPDATE is verzonden
met de nieuwsbrief module van

TWEED online & offline design
Cliffordweg 50
3646 AH Waverveen
06 31920768
www.tweed.nl

PPRZZ cms / websites
www.pprzz.nl
aanmelden