UPDATE / nieuwsbrief september 2012
 

Beste,

Iedereen weer op zijn plek? Dan kunnen we de draad weer oppakken en mooie dingen maken! In deze nieuwsbrief vast een paar voorbeelden. Ook twee nieuwe mogelijkheden binnen het pprzz® cms: multi-objecten en url-rewrite.

 

Deze keer:

 
Meer over dit project >

Promotie nieuwbouwproject Land van Steyn in Gouda

In opdracht van Slokker Vastgoed uit Huizen verzorgt TWEED de offline promotie voor nieuwbouwproject Land van Steyn in Gouda. Dit prachtige project is gelegen tussen Goverwelle en de Reeuwijkse Plassen en bestaat o.a. uit een aantal eilanden met hierop tweekappers en vrijstaande woningen. Kort geleden is het eerste eiland, na een zorgvuldige inventarisatie van koperswensen, in de verkoop gegaan. Hiervoor zijn ondermeer advertenties, huis-aan-huis postkaarten en een brochure ingezet.

Variatie in de opmaak van webpagina’s met het nieuwe multi-object!

Nagenoeg elke site die onderhouden wordt door middel van een content management systeem moet het doen met pagina’s die nogal op elkaar lijken. Dat komt omdat de pagina’s bijna altijd zijn gebaseerd op een sjabloon waar tekst en beeld in ‘gegoten’ worden. Daar heeft pprzz® nu een mooie oplossing voor: het multi-object ‘tekst + afbeelding’. Met dit object houdt u niet alleen tekst en afbeelding bij elkaar,  u kunt er ook flink op los variëren door te kiezen voor: plaatje links, plaatje rechts, plaatje groot en/of highlight. Je moet het eigenlijk zien natuurlijk, dus... vraag om een demonstratie!

Bekijk de slideshow >
Meer over deze opdracht >

Vita goed op weg naar 2015

Als tweede uitgave in een serie ontwikkelde TWEED voor Vita welzijn en advies uit Amstelveen het boekje ‘Op weg naar 2015’. In het boekje wordt het meerjarenplan van Vita op populaire wijze uit de doeken gedaan. Dit gebeurt aan de hand van interviews met medewerkers en met heldere schema’s. De boekjes uit de serie hebben een formaat van 15 x 15 cm.


URL-rewrite? Zoek de verschillen!

Zoekmachines zijn helemaal geen ‘machines’, ze beginnen juist steeds meer op mensen te lijken. In feite is een zoekmachine, zoals die van Google, een verzameling zeer intelligente algoritmes die zoveel mogelijk nabootsen hoe mensen zelf zoeken. Of misschien beter: hoe ze verondersteld worden te zoeken. Om in de ‘organische’ zoekresultaten hoog te eindigen zul je daar met het bouwen rekening mee moeten houden, o.a. door een relevante inhoud en een logische structuur. pprzz® websites scoorden altijd al hoog in de zoekresultaten, maar we doen er nu nog een schepje bovenop met een automatische URL-rewrite. Hierdoor worden, vooral bij ingewikkelde websites, de meest cryptische url’s automatisch omgezet in ‘strings’ met begrijpelijke termen. Voor mensen én dus ook voor zoekmachines. Informeer naar de upgrade-mogelijkheden!

Er zit muziek in Symfonie van de Veensteekmachine

In opdracht van Museum De Ronde Venen ontwikkelde TWEED een informatiefolder ten behoeve van het meerjarige muziek-project ‘Symfonie van de Veensteekmachine’. De folder sluit volledig aan bij de (eveneens door TWEED gerealiseerde) website die ook is opgebouwd uit kolommen in de kleuren rood, wit, blauw en zwart. Op de voorzijde alle eer aan het (uiteraard ook door TWEED ontwikkelde) projectlogo.

Meer over deze opdracht >

Een snelle indruk van pprzz®? Bekijk de slideshow!

Wie nog niet werkt met pprzz® weet niet wat ie mist: het onovertroffen gebruiksgemak en de flexibiliteit van dit content management systeem. Voor een snelle, aardige eerste indruk is er nu de slideshow op de homepage van www.pprzz.nl  Dat smaakt waarschijnijk al snel naar meer? Maak dan een afspraak voor een demonstratie.

 
Deze UPDATE is verzonden
met de nieuwsbrief module van

TWEED online & offline design
Cliffordweg 50
3646 AH Waverveen
06 31920768
www.tweed.nl

PPRZZ cms / websites
www.pprzz.nl
aanmelden