UPDATE / maart 2012 - website special
 

Beste,

In deze website-special enkele voorbeelden van recent door ons ontworpen én gebouwde websites op basis van cms pprzz®.

 

Deze keer:

 

Het is úw site - ú bepaalt de inhoud!

Bij websites spelen natuurlijk meerdere facetten een rol, bijvoorbeeld de vindbaarheid en de snelheid. Maar op deze plek pikken wij er even twee voor u uit, namelijk het ontwerp en het onderhoud. Dat u voor een onderscheidende online uitstraling bij TWEED aan het juiste adres bent is evident (zie bijgaande voorbeelden), maar dat u bij ons ook gelijk over het eenvoudigste content management systeem kunt beschikken is misschien minder vanzelfsprekend. En toch is het zo: pprzz® is ongeëvenaard in gebruiksgemak. De beknopte handleiding op één dubbelzijdig A4-tje en de uiterst tevreden gebruikers vormen het bewijs!

Meer over deze opdracht >

eb-interim.nl

In opdracht van Edwin Barentsen realiseerde TWEED de nieuwe website voor EB Interim uit Amstelveen. EB Interim richt zich op project- en interimmanagement. De website is voorzien van veel actualiteiten in de vorm van nieuws-, blog- en twitterberichten. Op elke pagina staan deelknoppen voor Twitter, Facebook en LinkedIn. Bovendien veranderen op elke pagina de afbeeldingen willekeurig bij herladen of nieuw bezoek.

smaakvolwonenappelhof.nl

Voor nieuwbouwproject Appelhof in Geldermalsen moest er in no-time een website komen. TWEED kon dit, in opdracht van Dupon Vastgoed uit Hoofddorp, snel realiseren op basis van pprzz®vastgoed, de projectwebsite met pprzz® cms. Alle informatie uit de brochure – waaronder alle impressies en plattegronden – is tevens te vinden op deze projectsite. Daarnaast zijn op de homepage nieuwsberichten te vinden en is er onder het kopje verkoopinformatie ook een prijslijst te downloaden.

Meer over deze opdracht >

croonstadt.nl

Voor Gezondheidscentrum Croonstadt in Mijdrecht realiseerde TWEED, na de ontwikkeling van een logo/uitstraling, ook een portal-website voor alle aangesloten praktijken. Aldus kunnen deze praktijken zich eenduidig presenteren en toch ook doorverwijzen naar een eventuele eigen website. Behalve in een lijst zijn alle praktijken ook terug te vinden in een bewegende navigatie, bestaande uit ruitvormen bovenin elke pagina.

Meer over deze opdracht >

herocon.nl

In opdracht van Architectenbureau H.W. van der Laan ontwikkelde TWEED de website voor Ingenieursbureau HeRoCon in Mijdrecht. Overheersend onderdeel van de site is de uitgebreide portfolio met projecten in de drie belangrijkste constructie-materialen: hout, staal en beton. Dit is al direct op de homepage zichtbaar gemaakt met drie slideshows. Daarnaast zijn de projecten ook nog opgedeeld in diverse categorieën zoals woningbouw, utiliteitsbouw en civiele techniek.

doelcoach.nl

In opdracht van Dorien Vos ontwikkelde TWEED de website voor DOEL Coaching en Consultancy in Vinkeveen. DOEL begeleidt individuen en teams in het verhogen van de (persoonlijke) effectiviteit en het terugbrengen van werk- en levensvreugde. Het ontwerp is gebaseerd op kaarten in geel, oranje en rode kleuren waarin eveneens kleurige pionnen uit de huisstijl van DOEL figureren.

Meer over deze opdracht >

themindfactor.nl

In opdracht van ‘performance coach’ Dave Chapman ontwikkelde TWEED een website voor The Mind Factor uit Weesp. Het trainings en coachingsprogramma van The Mind Factor is zeer geschikt voor sporters, met name voor golfers. Maar ook voor werksituaties zijn de trainingen van The Mind Factor bijzonder nuttig; in dat geval wordt de golfsport als metafoor gebruikt. Vandaar dat golf een grote rol speelt in het ontwerp van de site, o.a. terug te vinden in de ‘holes’ en de ‘poleflags’.

Meer over deze opdracht >

reinigingssupport.nl

In opdracht van Leo Droog realiseerde TWEED de nieuwe website voor Eldee Reinigingssupport in Mijdrecht. De homepage biedt, naast een greep uit recente nieuwsberichten, o.a. ook een slideshow met aanbiedingen en directe ingangen naar de vier belangrijkste productgroepen.

meldpuntamstelland.nl

In opdracht van Vita welzijn en advies in Amstelveen ontwikkelde TWEED, in het kader van een promotiecampagne, een website voor het nieuwe Meldpunt Amstelland. De website, die bewust sober gehouden is, geeft heldere informatie voor iedereen die twijfelt of hij bepaalde zaken in zijn woonomgeving wel moet melden. De website geeft duidelijkheid over wat en hoe.

Meer over deze opdracht >
 
Deze UPDATE is verzonden
met de nieuwsbrief module van

TWEED online & offline design
Cliffordweg 50
3646 AH Waverveen
06 31920768
www.tweed.nl

PPRZZ cms / websites
www.pprzz.nl
aanmelden