UPDATE / nieuwsbrief december 2017
 

Beste,

Op de valreep van 2017 nog een korte nieuwsbrief uit Vinkeveen met een kleine selectie van gemaakt werk van de afgelopen periode. Alvast prettige feestdagen, een goede jaarwisseling en... tot 2018!

 

Deze keer:

 

Projectlogo PassePartout voor Lithos bouw & ontwikkeling

Terwijl het vorige nieuwbouwproject van Lithos in Kernhem Ede – Park ter Does – nog volop in aanbouw is wordt er al weer gewerkt aan het volgende project op die locatie: PassePartout.

Hoe leuk is het om je schilderwerk en grafische werk te kunnen combineren in de promotie van dit project! De naam verklapt het al een beetje maar mijn schilderijen mogen volop figureren in de promotiecampagne van dit prachtige nieuwbouwproject bestaande uit rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen. Momenteel wordt de voorloop-website van PassePartout gerealiseerd. Meer over dit project in het voorjaar van 2018!

Bedrijfslogo voor Tennis the World

Tennis the World is een jonge onderneming die jonge Nederlandse tennissers verder wil brengen. Letterlijk: Tennis the World organiseert namelijk o.a. buitenlandse tennisreizen.

Deelnemers aan deze reizen doen internationale ervaring op door onder deskundige begeleiding te trainen bij gerenommeerde tennisacademies buiten Nederland en te spelen tegen buitenlandse tennissers. Daarnaast organiseert Tennis the World ook andere tennisevenementen.

Logo voor ‘Uit In De Ronde Venen’

Uit In De Ronde Venen is de culturele wegwijzer in de Gemeente De Ronde Venen en een initiatief van Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen.

Uit In De Ronde Venen is een online platform op basis van de G!DS database. In samenwerking met Netsquare Online Succes wordt momenteel hard gewerkt om de nieuwe website nog voor het einde van het jaar te kunnen publiceren. De nieuwe website moet visueel aantrekkelijker en toegankelijker worden voor de doelgroep van cultureel geïnteresseerde inwoners en bezoekers.


Kerstcadeaus bestellen: geen kunst, in de webshop van Straverf

Zoekt u nog een origineel geschenk voor de kerstdagen (of daarna) voor een relatie of geliefde (of een geliefde relatie ;-) kijk dan eens in de webshop van Straverf. Daar vindt u kleine ingelijste aquarellen (unieke exemplaren!) en Limited Edition Art Prints (van 8 originelen maximaal 25 exemplaren). Bestel wel tijdig. De aquarellen zijn op voorraad en kunnen dus snel geleverd worden. De art prints (giclées) worden op bestelling gemaakt en hebben een levertijd van ongeveer 1 week. Betalen kan eenvoudig met iDeal.

 
Deze UPDATE is verzonden
met de nieuwsbrief module van

TWEED online & offline design
Cliffordweg 50
3646 AH Waverveen
06 31920768
www.tweed.nl

PPRZZ cms / websites
www.pprzz.nl
aanmelden