UPDATE / nieuwsbrief februari 2017: een goed begin...
 

Beste,

2017 begint goed bij TWEED met o.a. mooie vooruitzichten, met een logo met een verhaal, met nieuwbouw-logo’s, met een erg leuk boekje én met een kunstzinnige oproep.

 

Deze keer:

 

Een mooi vooruitzicht: Park Ter Does

In opdracht van Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort verzorgde TWEED de promotie van nieuwbouwproject Park Ter Does. Van naam, slogan en logo tot en met website, advertenties, bouwbord en brochures. Het project, bestaande uit 10 rijwoningen, 4 hoekwoningen, 10 tweekappers en 5 vrijstaande woningen, is direct gelegen aan een ecologisch park aan de rand van Ede. Deze unieke ligging wordt benadrukt door de slogan ‘Een mooi vooruitzicht...’. Dit is ook terug te zien in het logo en in veel beeldmateriaal dat opgeknipt is in 4 ‘ruitjes’. Alsof je door het raam naar buiten kijkt...

> Meer over dit project
> Meer over deze opdracht

Een logo met een verhaal...

Voor Stichting Verhalen Horen Overal ontwikkelde TWEED het logo voor oral history project ‘VerhalenKamer De Ronde Venen’. De VerhalenKamer verzamelt verhalen van oudere bewoners en behoedt ze op deze manier voor de vergetelheid. Behalve verzamelen en bewaren wil het project met de verzamelde informatie ook weer nieuwe verhalen maken en verspreiden. Deze hoofddoelen van het project zijn alledrie terug te vinden in het nieuwe logo.


Huisstijlen voor nieuwbouwprojecten van Ballast Nedam

In opdracht van Ballast Nedam verzorgt TWEED de promotie van liefst vijf nieuwbouwprojecten in Vleuterweide Centrum en De Meern. In een eerder stadium zijn al de huisstijlen ontwikkeld voor de projecten De Stadhouders (12 luxe waterwoningen), De President (12 luxe appartementen) en De Paleistuinen (18 luxe parkvilla’s). Nu zijn ook de huisstijlen voor WestPoint (30 appartementen) en Het Binnenhof (34 woningen) gereed. In de loop van 2017 start gefaseerd de promotie van alle vijf de nieuwbouwprojecten. Binnenkort meer!

Nog te koop: ‘Waarom zeggen we Pindakaas?’

Waarom zeggen we ‘hoi’?
Waarom maakt boter en ham samen ‘boterham'?
Maar in 'pindakaas' zit toch helemaal geen kaas…?
En waar komt ‘amehoela' vandaan?


Op deze vragen geeft Eva Straver, student illustrator aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, antwoord in dit leuke boekje! Eind vorig jaar was het eindejaarsgeschenk, nu nog te koop via de website van Eva voor € 6,– per stuk (excl. verzendkosten).

> Bestellen via de website van Eva
> naar de website van KunstRondeVenen

Oproep: word sponsor van KunstRondeVenen 2017!

TWEED verzorgt al jaren de promotie van atelierroute KunstRondeVenen. In het Hemelvaart-weekend van 2017, het weekend van 27 en 28 mei, vindt de derde editie plaats in alle acht kernen van De Ronde Venen: Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis. Bijna 70 beeldende kunstenaars bieden u een kijkje in de keuken en laten hun nieuwste werk zien. TWEED doet ook mee aan de route (met de schilderijen van Marcel Straver) én sponsort het evenement.

U ook? Het evenement kan nog wel wat sponsoring gebruiken!
En... alle beetjes helpen ;-)

 
Deze UPDATE is verzonden
met de nieuwsbrief module van

TWEED online & offline design
Cliffordweg 50
3646 AH Waverveen
06 31920768
www.tweed.nl

PPRZZ cms / websites
www.pprzz.nl
aanmelden