UPDATE / nieuwsbrief september 2016: Oranje Boven!
 

Beste,

Vandaag is het de derde dinsdag van september. Prinsjesdag dus. Daarom dit keer: Oranje Boven!

 

Deze keer:

 
Meer over deze opdracht >

Oranje boven voor De Windroos

Voor Daltonschool De Windroos in Mijdrecht (een fusie tussen twee Mijdrechtse basisscholen) ontwikkelde TWEED een nieuwe huisstijl. In het logo verbeelden de vijf oranje-rode ‘bloemblaadjes’ de vijf kernwaarden van het Dalton-onderwijs. De witte restvorm in het midden suggereert het kind dat in dit type basisonderwijs centraal staat. Maandag 22 augustus, bij de start van het nieuwe schooljaar, is het logo van De Windroos op het gevelbord onthult op een tjokvol en feestelijk versiert schoolplein.  Samenwerkingsparner Netsquare werkt momenteel aan de nieuwe website voor De Windroos.

3x hoera voor Willisstee/Stee-Inn/DGHB

In opdracht van De Groot Horeca en Beheer ontwikkelde TWEED een drieledige huisstijl voor dorpscentrum Willisstee, horecagelegenheid Stee-Inn en facilitair dienstverlener DGHB. De drie onderdelen zijn nauw met elkaar verbonden waardoor gekozen is voor een ‘gezamenlijke’ huisstijl in een feestelijk palet van geel-oranje-rood. Dit levert naar het publiek toe een sterke herkenbaarheid op. Enkele uitingen zijn al voorzien van de nieuwe huisstijl, zoals de pui, lichtbak en de bierviltjes van de ‘bar gezellige’ Stee-Inn, maar komende periode zullen alle uitingen aangepast worden in de nieuwe stijl.

Meer over dit project >

De Vinkeveense Vlag kan uit!

In opdracht van Ondernemers Vinkevéén ontwikkelde TWEED het nieuwe promotie-logo voor Vinkeveen en de Vinkeveense Plassen. Na de lancering van dit nieuwe logo zijn er diverse maten vlaggen en stickers gerealiseerd en heeft TWEED de verantwoordelijkheid gekregen voor het vermarkten hiervan. Voor dit doel is o.a. de Facebook-pagina @vinkeveensevlaggen opgestart. Vlaggen en stickers zijn behalve bij TWEED ook via diverse verkooppunten in Vinkeveen te koop.

 
Deze UPDATE is verzonden
met de nieuwsbrief module van

TWEED online & offline design
Cliffordweg 50
3646 AH Waverveen
06 31920768
www.tweed.nl

PPRZZ cms / websites
www.pprzz.nl
aanmelden