UPDATE / nieuwsbrief juli 2016: Summertime!
 

Beste,

De zon schijnt! In elk geval voor Respijthuis Lelystad en Fit For Tennis, die nu een passend logo hebben, voor UBA dat haar 50 jarig bestaan viert met o.a. een jubileumeditie en voor Marcel Straver die zijn schilderijen exposeert in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden. Gun jezelf ook zon!

 

Deze keer:

 

Logo Respijthuis Lelystad

In het RespijtHuis Lelystad kunnen volwassenen met een chronische ziekte logeren of mensen die na een ziekenhuisopname willen aansterken. Men kan in het RespijtHuis particulier verblijven, óf met een WMO- of PGB-indicatie. Hierdoor krijgt de mantelzorger ‘respijt’: tijd en ruimte voor zichzelf, bijvoorbeeld om op vakantie te kunnen. Dat levert nieuwe energie op waardoor de mantelzorger weer beter en langer voor zijn dierbare kan zorgen.

In opdracht van Stichting Respijthuis Lelystad ontwikkelde TWEED een logo dat op abstracte wijze de schaduwkant maar vooral ook de zonnige zijde voor zieke en mantelzorger verbeeldt.


Jubileumkrant UBA 50 jaar

De Uithoornse bouw- en ontwikkelgroep UBA bestaat 50 jaar en gaf TWEED de opdracht een speciale jubileumeditie te maken van het periodiek ‘U en UBA’. Het periodiek, met de specifieke verticale zigzag-vouwwijze, werd tweemaal zo groot waardoor een kranten-formaat ontstond. De jubileumeditie werd voorzien van een prominente tijdbalk over alle pagina’s, met aansprekende UBA-projecten door de jaren heen. De sfeer van de krant verandert bij het doorbladeren van ouderwets creme-bruin en monotone afbeeldingen naar fris wit-blauw en full colour fotografie. De uitgave viel met een gepersonaliseerde wikkel bij de relaties op de deurmat en bezoekers van de Provada-beurs zagen de editie in juni levensgroot terug op de beursstand van UBA in de RAI.

Huisstijl Fit For Tennis

Onder het motto ‘train smart’ biedt Fit For Tennis persoonlijke trainingsschema’s en handige oefeningen om het beste uit elke tennisser te halen. Zo kun je slim en zelfstandig trainen wanneer jou dat uitkomt. Zonder een trainer naast je, maar wel met FFT als stok achter de deur. Indien nodig wordt jouw persoonlijke trainingsschema geüpdatet zodat je blijft trainen op jouw (verbeterde) niveau en je jouw doelen bereikt.

TWEED ontwikkelde een slank en strak logo waarin de drie beginletters van Fit For Tennis gelijkvormig zijn en waarbij de middelste dwarsstrepen tevens fungeren als ‘spoor’ van de tennisbal.

23 juli t/m 17 september: Expositie Straverf in Zuwe Hofpoort Ziekenhuis

Marcel Straver nodigt je graag uit om zijn expositie te bekijken in het atrium van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden. Van 23 juli tot en met 17 september exposeert hij daar zijn schilderijen, samen met het werk van Simon Rijser (geschilderde portretten) en Yvonne Paauwe-van Duijn (beelden). Neem rustig de tijd, het is tenslotte vakantie (en de expositie duurt 8 weken). De toegang is vrij (het is wel betaald parkeren!) en het ziekenhuis is eigenlijk altijd open.

O ja, kom als bezoeker en niet als patiënt ;-)

 
Deze UPDATE is verzonden
met de nieuwsbrief module van

TWEED online & offline design
Cliffordweg 50
3646 AH Waverveen
06 31920768
www.tweed.nl

PPRZZ cms / websites
www.pprzz.nl
aanmelden