UPDATE / nieuwsbrief mei 2016: Logo-lawine!
 

Beste,

Het is ‘logo-lawine’ bij jubilaris TWEED. Er wordt o.a. gewerkt aan logo’s voor een zalencentrum, voor een respijthuis en voor nieuwbouwprojecten. In deze nieuwsbrief enkele andere recente logo’s door TWEED.

 

Deze keer:

 

Drie projectlogo’s voor Ballast Nedam

In opdracht van Ballast Nedam ontwikkelde TWEED de projectlogo’s voor drie nieuwbouwprojecten in Vleuterweide en De Meern. Ook de namen van de projecten werden door TWEED bedacht: ‘De Stadhouders’ voor 12 luxe waterwoningen, ‘De President’ voor 12 luxe waterappartementen (beide direct aan de centrale vijver in Vleuterweide) en ‘De Paleistuinen’ voor 18 luxe parkvilla’s (direct aan het Máximapark in De Meern). Voor alledrie de projecten zijn als eerste uitingen tevens websites, flyers en rolbanners gerealiseerd.

naar de Facebook-pagina van TWEED >

Feestbook: 30 jaar TWEED!

15 april 1986 begon TWEED als ‘Grafische vormgeving: Marcel Straver’ in een slaapkamer in Mijdrecht. Later werd het ‘Topvorm - ontwerp en reclame’ en begin 1991 werd er verhuisd naar een studio in Waverveen. Begin 2003 ging TWEED onder de huidige naam verder in een nieuw eigen pand in Vinkeveen. Kortom: TWEED is 30 jaar geworden! Geen groot feest, maar we staan er wel even bij stil door op onze Facebook-pagina de komende tijd - naast nieuwe berichten - ook telkens wat terugblikken te plaatsen ‘uit de oude doos’. Volg ons op die pagina want er zitten enkele grappige (en soms zeer herkenbare) zaken bij!

Logo promotie Vinkeveense Plassen

In opdracht van ondernemersvereniging Ondernemers Vinkevéén ontwikkelde TWEED het logo ter promotie van de Vinkeveense Plassen. Het logo, dat als label moet gaan fungeren, verbeeldt de ‘skyline’ van Vinkeveen en de spiegeling ervan in de plassen. De slogan ‘Laat je verrassen door de plassen!’ vormt de horizon. Er is ook een Engelstalige versie gemaakt. Vrijdag 13 mei is het logo officieel gelanceerd door Burgemeester Divendal (foto: Marlies Wessels) dus vanaf nu kunt u het overal tegenkomen in de buurt van Vinkeveen en de plassen. TWEED verzorgde tevens vlaggen, spandoeken en stickers in diverse maten.

naar het project >
 
Deze UPDATE is verzonden
met de nieuwsbrief module van

TWEED online & offline design
Cliffordweg 50
3646 AH Waverveen
06 31920768
www.tweed.nl

PPRZZ cms / websites
www.pprzz.nl
aanmelden