UPDATE / Uitnodiging kunstrondevenen weekend 30/31 mei
 

Beste,

TWEED en Netsquare nodigen u graag uit voor de kunstexpositie van Marcel Straver en Daniël van Kreuningen, volgend weekend in ons bedrijfspand.

 

Deze keer:

 

Atelierroute KunstRondeVenen

In het weekend van 30 en 31 mei 2015 worden de kantoorruimten van TWEED en Netsquare, Achterbos 105 in Vinkeveen, omgetoverd tot expositieruimte. Dit in het kader van de tweejaarlijkse atelierroute KunstRondeVenen. Op de begane grond is werk van Marcel Straver te zien, op de eerste verdieping het werk van Daniël van Kreuningen.

In totaal wordt tijdens KunstRondeVenen door 69 lokale beeldende kunstenaars (van allerlei disciplines) geëxposeerd op 47 locaties, verspreid over de acht woonkernen van De Ronde Venen: Abcoude, Baambrugge, Amstelhoek, De Hoef, Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen en Waverveen.

U bent op beide dagen tussen 11.00 en 17.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

N.B. TWEED is verantwoordelijk voor ontwerp en vormgeving van alle uitingen van KunstRondeVenen, zoals logo, website, folders, posters en de uitneembare spread in lokale krant De Groene Venen. Netsquare is facilitair en sponsor van de website.

www.kunstrondevenen.nl
www.straverf.nl

Marcel Straver alias ‘Straverf’

Marcel toont op de begane grond nieuw werk, waaronder realistische portretten en schilderijen in olieverf. Ook exposeert hij voor het eerst zijn schilderij ‘MH17’ ter ere van de slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne. Tevens is er een muurschildering te zien.

Afgebeeld: ‘Bloemenkoningin’, 70 x 90 cm, olieverf op doek

 

‘Oude meester’ Daniël van Kreuningen

Daniël van Kreuningen toont op de verdieping zijn recente schilderijen, olieverf portretten in de traditie van de oude meesters zoals Rembrandt en Vermeer. Vooral de laatste tijd heeft hij zich gespecialiseerd in het portretschilderen met 17e eeuwse technieken.

Afgebeeld: ‘Koningin Beatrix’, 65 x 50 cm, olieverf op doek

www.danielvankreuningen.nl
 
Deze UPDATE is verzonden
met de nieuwsbrief module van

TWEED online & offline design
Cliffordweg 50
3646 AH Waverveen
06 31920768
www.tweed.nl

PPRZZ cms / websites
www.pprzz.nl
aanmelden