UPDATE / nieuwsbrief augustus 2014
 

Beste,

Gelukkig... we mogen weer aan het werk! Om na een welverdiende vakantie weer in het ritme te komen hierbij de nieuwste nieuwsbrief van TWEED. Met design- én schilderwerk. En... een uitnodiging!

 

Deze keer:

 
meer over deze opdracht >

Promotie ZuidSingel in vleuterweide

Voor de zomer is tijdens een woonmanifestatie de aftrap gegeven voor de promotiecampagne voor nieuwbouwproject ZuidSingel van Ballast Nedam. TWEED verzorgt voor ZuidSingel (48 riante woningen in Vleuterweide) de promotie en ontwikkelde o.a. een drieluikmap en rollup-banners. ZuidSingel bestaat uit tweekappers en vrijstaande woningen op ruime percelen eigen grond. Er is veel afwisseling door het gebruik van meerdere kleuren gevelsteen en variatie met dwars- en langskaptypen.

Campagne jubileum 10 jaar Unacle

In opdracht van Unacle ontwikkelde Tweed in samenwerking met Netsquare een campagne waarin optimale awareness werd gerealiseerd bij de relaties van Unacle voor het 10 jarig jubileum van Unacle. Medewerkers en relaties werden uitgenodigd via meerdere gepersonaliseerde e-mailings die leidden naar een speciale aanmeldpagina op de Unacle-website. Wie zich aangemeld had ontving vervolgens een gedrukte en gepersonaliseerde boardingpass (het feest vond plaats op partyschip ‘Grace Kelly’ in Rotterdam). Later ontvingen de genodigden nog een e-mailing met link naar een speciale pagina met fotografische terugblik op het zeer geslaagde jubileumfeest. Wij wensen Unacle minimaal nog 10 succesvolle jaren toe!

meer over deze opdracht >

Uitnodiging: kom 5, 6 en 7 september naar de Kunstbeurs aan de Westeinderplassen

Graag nodig ik u uit om de vierde editie van de Kunstbeurs aan de Westeinderplassen te bezoeken. Op vrijdag 5 september tussen 17.00 en 20.00 uur, zaterdag 6 september tussen 11.00 en 23.00 uur en zondag 7 september 2014 tussen 11.00 en 18.00 uur zal ik aanwezig zijn om u in mijn stand nr. 41 te ontvangen waar ik diverse recente schilderijen zal exposeren.

Toegangskaarten
Laat u even weten via mail (marcel@tweed.nl) met hoeveel personen u naar de beurs wilt komen? Dan zorg ik ervoor dat u vrijkaarten ontvangt.

Activiteiten tijdens de beurs:
- maak kans op een snelportret t.w.v. € 100,–;
- win een kunstcheque t.w.v. € 1.000,–;
- Vuurwerkborrel op zaterdagavond 6 september.

Algemene informatie
Beurslocatie: Kunstbeurs aan de Westeinderplassen, Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer (tegenover de watertoren).
Parkeren: De parkeerplaats op de beurslocatie is uitsluitend bestemd voor mindervaliden en bezoekers die op de fiets komen.
Er zijn in de directe omgeving diverse openbare parkeerterreinen, onder meer bij zwembad ‘De Waterlelie’, Dreef 7 in Aalsmeer. Vanuit hier zijn er gratis pendelbusjes naar de beurs beschikbaar.

Een overzicht van alle deelnemende galeries en kunstenaars plus nadere informatie vindt u op: www.kunstbeursaandewesteinderplassen.nl

Ik hoop u op 5, 6 of 7 september te mogen begroeten op standnr. 41.

Met vriendelijke groeten,

Marcel Straver
06 31920768
marcel@tweed.nl

Getoond werk: ‘Koolzaad’, 90 x 90 cm, acryl op doek. Meer werk op www.marcelstraver.nl

Promotie nieuwbouwproject Bij de Vaart

TWEED verzorgt de promotie voor nieuwbouwproject ‘Bij de Vaart’, een ontwikkeling van Bolton Ontwikkeling i.s.m. Architekten- en ingenieursbureau H.W. van der Laan. TWEED ontwikkelde o.a. de naam, logo en projectstijl alsmede flyers, advertenties en projectborden. Het verkooptraject verloopt door middel van workshops waarbij geïnteresseerden kunnen meedenken over hoe hun toekomstige woning er uit moet gaan zien. Zo worden de wensen van kopers in een vroeg stadium geïnventariseerd en wordt betrokkenheid gecreëerd bij geïnteresseerde ‘kopers’.

meer over deze opdracht >
meer over deze opdracht >

Caransa Groep: Your brand on Rembrandt

Ter promotie van een beschikbare prominente plek voor lichtreclame op het Rembrandtplein in Amsterdam realiseerde TWEED in opdracht van Caransa Groep meerdere advertenties voor Het Financieele Dagblad (FD) en marcom magazine Fonk. Voor deze uitingen, alsook voor de website, zijn tevens diverse foto’s bewerkt ter versterking van de boodschap. Geïnteresseerd in deze unieke plek voor uw merk? Kijk dan op de website van Caransa.

 
Deze UPDATE is verzonden
met de nieuwsbrief module van

TWEED online & offline design
Cliffordweg 50
3646 AH Waverveen
06 31920768
www.tweed.nl

PPRZZ cms / websites
www.pprzz.nl
aanmelden