UPDATE / nieuwsbrief oktober 2013
 

Beste,

Na de feestelijke receptie op 10 oktober zijn de eerste samenwerkingsprojecten van Tweed en Netsquare al weer gerealiseerd; waaronder de website voor MVO De Ronde Venen...

 

Deze keer:

 

Stem op het schilderij ‘Sporen’

Vrijdag 11 oktober mocht Marcel uit handen van Jan Franssen, Commissaris van de Koning van Zuid-Holland, de 3e prijs (Vakjuryprijs) in ontvangst nemen in het kader van de Groene Hart Kunstprijs 2013. Het thema was ‘Groene Hart - Kloppend Hart’ en Marcel koos ervoor om in plaats van allerlei activiteiten alleen de sporen van die activiteiten te laten zien. In abstracte vorm zijn lucht, weiland, weg en water weergegeven in acryl op doek.

Er is echter ook nog een Online Publieksprijs. Hierbij dus de oproep: zet al uw e-mail adressen in en stem op Marcel’s schilderij ‘Sporen’ via www.knst.nl (even opzoeken in het overzicht). Per e-mail adres kan slechts éénmaal gestemd worden. U wordt uiteraard op de hoogte gehouden van de eindstand!

 

Stem op het schilderij >
Meer over dit project >

Logo en website voor MVO De Ronde Venen

In opdracht van Simone Borgstede (Ik organiseer het wel) ontwikkelde TWEED het logo voor MVO De Ronde Venen, evenals het spinoff-logo voor de MVO Prijs 2014. De samen met Netsquare ontwikkelde website www.mvoderondevenen.nl zal niet alleen dienst doen tijdens de nominatie-perioden, maar ook een permanente functie krijgen om lokale ondernemers te motiveren aandacht te blijven besteden aan people, planet en profit.

Ga mee huizen bouwen in Cambodja!

Van vrijdag 10 t/m maandag 20 januari 2014 gaat Stichting Toetssteen voor het 4e jaar richting Cambodja voor een enerverende 11-daagse reis waarin we kennismaken met dit prachtige Aziatische land, haar verbazingwekkende cultuur en haar ongelofelijke recente geschiedenis... en waarin we uiteindelijk 2 dagen lang huizen zullen bouwen. Dat is zweten - zeker - maar het is ook een onvergetelijke ervaring! Bouwervaring is echt niet nodig. Een beetje lef misschien wel. Wie durft stuurt liefst vóór 31 oktober een mail naar communicatie@stichtingtoetssteen.nl.

Ook bouwen? Kijk voor een indruk van het reisprogramma op de website >

Druk bezochte receptie TWEED/Netsquare

Donderdag 10 oktober vierden TWEED en Netsquare met een feestelijke en druk bezochte receptie de nauwe samenwerking tussen beide bureaus. Tevens de gelegenheid voor alle genodigden om het gezamenlijke onderkomen in Vinkeveen nader te bewonderen. Er was gekozen voor een ruime opening – van 15.00 tot 21.00 uur – waardoor iedereen het meest geschikte moment uit kon kiezen om langs te komen. Ondanks deze spreiding was het van begin tot eind een gezellige drukte op Achterbos 105. Bij vertrek werden de gasten getrakteerd op een goodie bag gevuld met giften van diverse cliënten van beide bedrijven, aangevuld met een flesje Prosecco van de feestvierders zelf.


Bedankt voor uw bezoek en/of attenties ter gelegenheid van onze feestelijke receptie op 10 oktober j.l.!

 
Deze UPDATE is verzonden
met de nieuwsbrief module van

TWEED online & offline design
Cliffordweg 50
3646 AH Waverveen
06 31920768
www.tweed.nl

PPRZZ cms / websites
www.pprzz.nl
aanmelden