UPDATE / nieuwsbrief special juli 2013
 

Beste,

Samen nog sterker: Netsquare en Tweed gaan samenwerken en bieden u – onder hetzelfde dak – onderscheidende online- en offline-oplossingen voor al uw communicatie-vraagstukken.

 

Deze keer:

 

Samen nog sterker - op één adres

We kennen elkaar al langer en zijn tot de conclusie gekomen dat een hechte samenwerking vele voordelen biedt voor onze bureaus, maar vooral voor u! Tweed en Netsquare vullen elkaar goed aan en kunnen zo nóg completere oplossingen bieden voor uw communicatie-vraagstukken.

Netsquare neemt het beheer over van alle Tweed-websites en wordt hiervoor ook uw eerste aanspreekpunt. Ook zal Netsquare ons pprzz® cms blijven ontwikkelen en ondersteunen.

Tweed brengt meer dan 25 jaar ervaring in op het gebied van projectmatige ontwerpopdrachten, zoals huisstijlprogamma’s, promotiecampagnes én websites.

De samenwerking is per direct effectief maar zal vanaf 2 september nog meer gestalte krijgen, want vanaf die datum is ook Netsquare werkzaam in ons pand op Achterbos 105 in Vinkeveen.

N.B. Noteert u donderdag 10 oktober vast in uw agenda: dan vieren we de samenwerking met een feestelijk receptie. U ontvangt nog een officiële uitnodiging.

Meer over deze opdracht >

Website en nieuwsbrief UBA

In de nieuwe bedrijfswebsite die Tweed in opdracht van UBA ontwikkelde is alle eer voor de gerealiseerde projecten. Om te beginnen op de homepage met een ‘slideshow’ van achtergrondfoto’s van projecten. Ook op de meeste andere pagina’s worden venstergrote projectfoto’s gebruikt. Bezoekers kunnen makkelijk door visuele overzichten klikken waarbij snel beknopte informatie te zien is en met doorkliks voor meer detailinformatie. Naast projecten zijn op de site o.a. ook nieuwsberichten en vacatures te vinden. Er is tevens een nieuwsbrief-module ontwikkeld, waarmee UBA haar relaties regelmatig via e-mail op de hoogte kan houden.

Na 11 jaar afscheid van Frank Betorina

De samenwerking met Netsquare was al ‘in progress’, maar het vertrek van Frank zorgde wel degelijk voor een versnelde uitvoering van de plannen. Frank heeft een mooie nieuwe uitdaging gevonden in een andere baan en de veelbelovende programmeertaal ‘Ruby on Rails’. Na 11 enerverende jaren bij Tweed wensen wij Frank – oftewel paparazzi (de vader van pprzz®) – enorm veel succes in zijn nieuwe carriëre!

(Leuk t-shirtje Frank!-)

Meer over deze opdracht >

Website en nieuwsbrief Brentano

Voor Stichting Brentano Amstelveen ontwikkelde Tweed een uitgebreide website met o.a. nieuwsberichten, activiteiten (gekoppeld aan verschillende locaties), vacatures, tips en weetjes en enquêtes (polls). Het ontwerp is gebaseerd op de opmaak van tijdschriften en straalt zo, samen met de inhoud, een hoge mate van actualiteit uit. Ook is een uitgebreide nieuwsbrief-module gerealiseerd waarmee verschillende doelgroepen benaderd kunnen worden. Aardigheidje op de site is dat bezoekers zelf een hoofdkleur kunnen kiezen.

Prettige vakantie!

In verband met de zomervakantie is Tweed van 5 t/m 16 augustus gesloten. Voor eventuele spoedgevallen kunt u in deze periode altijd bellen of mailen met Hans Bobeldijk van Netsquare: 0297 760011 of hans@netsquare.nl

 
Deze UPDATE is verzonden
met de nieuwsbrief module van

TWEED online & offline design
Cliffordweg 50
3646 AH Waverveen
06 31920768
www.tweed.nl

PPRZZ cms / websites
www.pprzz.nl
aanmelden